Jag måste ha världens sämsta blogg. Det som gör den så dålig är att jag flera gånger har utlovat skärpning på uppdateringsfronten, men aldrig uppfyller det jag har lovat. Nu har jag förvisso väldigt mycket bra att skylla på. Judelistan är snart klar, och med det menar jag att den inte lär dyka upp så sent som 2010. Med tanke på att ni har väntat i ett år eller så kan ni gott vänta ett par månader till. Det kommer givetvis att vara värt all väntan, utan att för den delen sätta för stor press på oss själva.

Jaja, den här bloggen skulle bli mer personlig. Jag har påbörjat kursen i konstvetenskap. Allt är bra. Livet är bra. Men egentligen suger det. Jag vill helst ut och resa i världen. Till Mali. Eller läsa en bra bok. Känner ni till några bra böcker? Jag känner till en bra bok. Men den har jag tyvärr redan läst ut.

Jag såg min andra Fulci-film igår. Den var ganska dålig, men det var väntat. Jag har kommit fram till att jag vill bli en zombie när jag dör, det måste i alla händelser vara bättre än att bara försvinna. ”Det är inte den Johannes vi kände” kommer ni att säga, och det stämmer såklart. Men det är bara en annan version av Johannes. Ni måste kanske vara beredda att låsa in mig. Men det är ok. Jag förlåter er för det.

zombie-postcard

Annonser